Εθελοντικός Οργανισμός για τα Δικαιώματα του Παιδιού “ΚΕΛΕΤΡΟΝ – Αγάπη για το Παιδί”

Ευχαριστήρια Αποστολή

O πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού “Κέλετρον – Αγάπη για το Παιδί” και το Δ.Σ του οργανισμού μας, ευχαριστούν θερμά, τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΡΑΦΗΜΑ για τη δωρεά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της δανειστικής βιβλιοθήκης.
Η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό. Μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, που υπάρχουν δίπλα μας τόσο σημαντικοί και άξιοι συμπαραστάτες που άμεσα και ουσιαστικά ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας για τη στήριξη των παιδιών.
Ευχόμαστε στο μέλλον να αναληφθούν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που σας διακατέχει.
Χάρη σε εσάς τους συμπαραστάτες μας, το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» παρέχει καθημερινά όλη την εβδομάδα, αποτελεσματικές και ποιοτικές υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη στο Νομό μας, με τη λειτουργία του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου (τράπεζα τροφίμων, ρούχων, παιχνιδιών, σχολικών ειδών, λευκών ειδών κ.ά.), την ψυχοκοινωνική μας υπηρεσία, τη λειτουργία του «Ανοιχτού- Δημιουργικού Σχολείου Καστοριάς» (μαθησιακή υποστήριξη σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων στον Νομό μας),  την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα σχολεία της ΠΕ Καστοριάς, καθώς και τη λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί». Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, εκατοντάδες παιδιά, τα δικά μας παιδιά, φιλοδοξούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες τους καθημερινά μέσω της εθελοντικής μας δράσης, άμεσα και αποτελεσματικά, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών.
Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της δωρεάς από μεριά σας, κυρίως στις μέρες μας, που τα παιδιά και οι γονείς την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.
Ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες.

Σας ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος 

Νικολόπουλος Γεώργιος

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35