6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση – Οι Πολλαπλές Προσεγγίσεις της Διδασκαλίας και της Μάθησης των Φυσικών Επιστημών

Κωδικός προϊόντος: 978-960-89650-3-4 Κατηγορία:
Συγγραφέας: Συλλογικό
Ταυτότητα Προϊόντος: 3623

Περιγραφή

Ο ηλεκτρονικός αυτός τόμος αποτελεί τα Πρακτικά του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών (ΔΦΕ) και Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση. Είναι μια προσπάθεια που άρχισε το 1997 με μια συνάντηση των ειδικών στη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών στο ΠΤΔΕ Αθήνας που οδήγησε σε μια σειρά έξι μέχρι στιγμής Πανελληνίων Συνεδρίων (Θεσσαλονίκη, Κύπρος, Κρήτη, Αθήνα, Ιωάννινα, Φλώρινα).

Ο σκοπός των συνεδρίων ήταν και παραμένει, αφενός να παρουσιασθεί και συζητηθεί η ερευνητική εργασία των ειδικών της ΔΦΕ και των εκπαιδευτικών και οι δυνατότητες αξιοποίησής της στην εκπαιδευτική πράξη και αφετέρου η συγκρότηση αρχικά και η ανάπτυξη σήμερα του αντίστοιχου επιστημονικού χώρου στην Ελλάδα, ως συνέχεια αντίστοιχων ευρωπαϊκών διαδικασιών τρία χρόνια νωρίτερα στο Leeds της Αγγλίας.

Πριν από το 5ο συνέδριο δημιουργήθηκε δικτυακός κόμβος (ΚΟΔΙΦΕΕΤ = Κόμβος Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας, www.kodipheet.gr, στον οποίο αναρτήθηκαν όλα τα Πρακτικά των μέχρι τώρα συνεδρίων, ενώ φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εύκολα προσβάσιμο βήμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων των επιστημόνων του χώρου.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση – Οι Πολλαπλές Προσεγγίσεις της Διδασκαλίας και της Μάθησης των Φυσικών Επιστημών”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35