12ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΤ.ΑΓΡ.Ο. – Οικονομική κρίση – Νέες Ευκαιρίες για την Επανασύνθεση του Αναπτυξιακού Ρόλου της Ελληνικής Γεωργίας

Κωδικός προϊόντος: 978-960-89601-2-1 Κατηγορία:
Συγγραφέας: Συλλογικό
Ταυτότητα Προϊόντος: 3633

Περιγραφή

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23-24 Νοεμβρίου 2013, είχε στόχο να συμβάλλει σε αυτήν την συζήτηση γύρω από την οικονομική κρίση και τις ευκαιρίες για την επανασύνθεση του αναπτυξιακού ρόλου της Ελληνικής γεωργίας. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν συνολικά 35 εισηγήσεις, από συναδέλφους αλλά και νέους ερευνητές, σε θεματικά πεδία που αφορούσαν την αγροτική παραγωγή και την ανταγωνιστικότητα, την οργάνωση των αγορών τροφίμων, την ποιότητα των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων, το εξωτερικό εμπόριο, την θεσμική ανασυγκρότηση της γεωργίας και της υπαίθρου, τις πολιτικές αγροτικής και περιφερειακής ανάπτυξης, την πληροφόρηση-εκπαίδευση-κατάρτιση και μετανάστευση, το αγροτικό τοπίο και τον αγροτουρισμό, την αειφορία και την περιβαλλοντική αποτελεσματικότητα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “12ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΤ.ΑΓΡ.Ο. – Οικονομική κρίση – Νέες Ευκαιρίες για την Επανασύνθεση του Αναπτυξιακού Ρόλου της Ελληνικής Γεωργίας”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35