Ο Ρόλος της Ιντερλευκίνης 1 στην Επαγωγή της Φλεγμονής στις Οροαρνητικές Σπονδυλαρθρίτιδες Σχετιζόμενες με τη Νόσο Crohn

Κατηγορίες: , Ταυτότητα Προϊόντος: 3272

Περιγραφή

Η εργασία διαιρέθηκε στα εξής μέρη:

  • Γενικό Μέρος:
    Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στην επιδημιολογία της ιδιοπαθούς φλεγμονώδους εντερικής νόσου και μια αναλυτική προσέγγιση στην αιτιολογία και την παθογένειά της. Επιπλέον παρατίθενται στοιχεία που αφορούν κλινικά δεδομένα τόσο της νόσου Crohn όσο και της ελκώδους κολίτιδας και της θεραπευτικής τους αντιμετώπισης. Στο δεύτερο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στις μορφές, την επιδημιολογία και την παθογένεια των οροαρνητικών σπονδυλαρθροπαθειών. Στο τρίτο κεφάλαιο αναπτύσσονται στοιχεία που αφορούν τις ιδιότητες και τη δράση των κυτταροκινών, τους τύπους της ανοσιακής απάντησης και δεδομένων σχετιζόμενων με την ανοσολογία στην ιδιοπαθή φλεγμονώδη νόσο του εντέρου και τις οροαρνητικές σπονδυλαρθρίτιδες. Ειδικότερα γίνεται εκτενής αναφορά στη δομή, της ιδιότητες και τη δράση του συμπλέγματος της ιντερλευκίνης-1.
  • Ειδικό Μέρος:
    Περιγράφεται ο σκοπός της μελέτης. Ασθενείς και μέθοδοι: Περιγράφονται οι ομάδες των ασθενών και οι ομάδες ελέγχου, ο σχεδιασμός της μελέτης, ο τρόπος εκτίμησης της ενεργότητας της νόσου, ο τρόπος συλλογής των δειγμάτων και οι μέθοδοι προσδιορισμού των εργαστηριακών παραμέτρων. Παρατίθενται οι στόχοι – ορισμοί και η μέθοδος στατιστικής ανάλυσης των αποτελεσμάτων.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ο Ρόλος της Ιντερλευκίνης 1 στην Επαγωγή της Φλεγμονής στις Οροαρνητικές Σπονδυλαρθρίτιδες Σχετιζόμενες με τη Νόσο Crohn”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35