Τρίτο Διεθνές Συνέδριο - Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλήτων Μικρής Κλίμακας - 2010

Τρίτο Διεθνές Συνέδριο – Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλήτων Μικρής Κλίμακας – 2010

40,39 

Κωδικός ISBN: 978-960-6865-22-0 Κατηγορία:
Συγγραφέας: Συλλογικό
Ταυτότητα Προϊόντος: 3733

Λίγα λόγια για το βιβλίο...

Το Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το ΤΕΕ -Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας και η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης, διοργάνωσαν για τρίτη φορά στην Ελλάδα το Διεθνές Συνέδριο «Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλήτων Μικρής Κλίμακας».

Το Συνέδριο διεξήχθη στην Σκιάθο από 14 έως 16 Μαΐου 2010, υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και του Δήμου Σκιάθου. Ο κύριος σκοπός του συνεδρίου ήταν να παρουσιαστούν οι βέλτιστες τεχνικές επεξεργασίας του πόσιμου νερού και των υγρών αποβλήτων, που ενδιαφέρουν κυρίως μικρούς δήμους, κοινότητες, κατοικίες, ξενοδοχεία και βιομηχανίες, λαμβάνοντας υπόψη περιβαλλοντικά, οικονομικά, τεχνικά, αλλά και κοινωνικά κριτήρια.

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου συμπεριλήφθηκαν 69 εισηγήσεις (49 προφορικές και 20 αναρτημένες παρουσιάσεις).

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Τρίτο Διεθνές Συνέδριο – Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλήτων Μικρής Κλίμακας – 2010”

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35