Το Management στον Αγροτικό Τομέα

16,96 

Κωδικός προϊόντος: 978-960-89818-7-4 Κατηγορία: Ταυτότητα Προϊόντος: 3154

Περιγραφή

Το βιβλίο «To Management στον Αγροτικό Τομέα» απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές που σπουδάζουν Αγροτική Οικονομία, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, καθώς επίσης και σε κάθε ενδιαφερόμενο που ασχολείται με τη διαχείριση και τη διοίκηση γεωργικών επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με την άποψη ότι ένα βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα και είναι κατανοητό βοηθάει στη μάθηση, το βιβλίο αυτό δομήθηκε με τον ανάλογο τρόπο.
Χωρίζεται σε δύο μεγάλες ενότητες. Η μια ενότητα περιλαμβάνει το Γενικό Management, το Management δηλαδή των επιχειρήσεων εκτός Αγροτικού Τομέα, και η δεύτερη ενότητα ασχολείται με το Management στον Αγροτικό Τομέα.
Ο σκοπός του βιβλίου είναι: οι προπτυχιακοί φοιτητές της Αγροτικής Οικονομίας να εξοικειωθούν με την επιστήμη του Management και κυρίως του Αγροτικού και να κατανοήσουν την αναγκαιότητά του στον αγροτικό χώρο.
Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, η πρώτη ενότητα – το Γενικό Management – πιστεύω και ελπίζω να αποτελέσει αφορμή και κίνητρο για περαιτέρω ενασχόλησή τους με το αντικείμενο, ανατρέχοντας στην πλούσια βιβλιογραφία. Η δεύτερη ενότητα – το αγροτικό Management – τους δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσουν να το εισαγάγουν στον Αγροτικό Τομέα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχουν βαθιά γνώση αυτού.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Σελίδες 240
Επιστημονική Μελέτη

1η Έκδοση: Φεβρουάριος 2008

Διάσταση 17 Χ 24 εκατοστά

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Το Management στον Αγροτικό Τομέα”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35