Το μεγαλείο της Ψυχής

(1 αξιολόγηση πελάτη)

9,54 

Κωδικός προϊόντος: 978-618-5271-32-9 Κατηγορίες: ,
Συγγραφέας: Μαρία Καλύβα
Ταυτότητα Προϊόντος: 7517

Περιγραφή

“Είδα πολλά φεγγάρια μόνη, μα σαν εκείνο που αντίκρισα όταν ήρθε να με βρει κανένα. Το είχα αναζητήσει πάμπολλες φορές στο παρελθόν, που δεν το είχα ψάξει, μα ποτέ… ποτέ… μέχρι τότε δεν το είχα βρει, γιατί απλώς δεν υπήρχε ομορφότερο ολόγιομο φεγγάρι από αυτό που είδαμε μαζί.”

Θα μπορούσε άραγε η χαρά η οποία συνοδεύει τη μητρότητα και η γλυκιά προσμονή της να αλλάξουν κάποτε πρόσωπο; Να γίνει η ευτυχία θλίψη μεμιάς και η άσβεστη ελπίδα αβάσταχτος πόνος; Θα μπορούσαν πάλι μετά τα συναισθήματα αυτά να πάρουν ξανά τη γνώριμη όψη τους και να επανέλθει στη ζωή μιας γυναίκας η γαλήνη και η ψυχική ισορροπία;

Δύο διαφορετικές ιστορίες πλέκουν περίτεχνα ένα επίκαιρο κοινωνικό μυθιστόρημα που θυμίζει έντονα προσωπικό ημερολόγιο, αφού οι ίδιες οι ηρωίδες, με τη δική τους τη φωνή, εξιστορούν τα γεγονότα. Ενώ όμως οι ιστορίες τους, όπως και οι δρόμοι που επέλεξαν αρχικά να ακολουθήσουν, δείχνουν να εξελίσσονται παράλληλα, κάποια στιγμή τέμνονται τελικά, και τότε η μία εισβάλει στη ζωή της άλλης και την αλλάζει ριζικά.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Σελίδες 284
Μυθιστόρημα

1η Έκδοση: Ιανουάριος 2018

Διάσταση 14,8 Χ 21 εκατοστά

1 κριτική για Το μεγαλείο της Ψυχής

  1. maria.brenta

    Αν έβλεπε κανείς μια 18χρονη να διαβάζει αυτό το βιβλίο δε ξέρω πως θα αντιδρούσε. Γιατί; Γιατί πρόκειται για ένα βιβλίο που υμνεί την αξία της μητρότητας. Κι όμως! Δε δίστασα να το διαβάσω! “Το μεγαλείο της ψυχής” πρόκειται για ένα υπέροχο κοινωνικό μυθιστόρημα το οποίο πλέκει μεταξύ τους τις ζωές δύο γυναικών. Η συγγραφέας γράφει με απλό και λιτό τρόπο τις ζωές των ηρωίδων της. Εξιστορεί τα γεγονότα με παραστατικό τρόπο και καταφέρνει να σε συγκινήσει. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δε συγκινήθηκα με αυτό το βιβλίο! Αυτό το βιβλίο με έβαλε σε σκέψεις πολλές φορές. Για τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας, για τα στερεότυπα της εποχής και για τη ζωή γενικότερα. Θεωρώ πως αποτελεί ένα από τα λίγα βιβλία που αξίζουν να διαβαστούν από όλες τις γυναίκες.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35