Τα διαμάντια της Δόμνας – 2η έκδοση

10,60 

Κωδικός προϊόντος: 978-618-5494-94-0 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , , Ταυτότητα Προϊόντος: 11808

Περιγραφή

Σαράντα Εκκλησιές,  αρχές του 20ου αιώνα. Δυο φίλες, μια Ελληνίδα και μια Τουρκάλα, μεγαλώνουν στην ίδια γειτονιά. Αχώριστες,  μοιράζονται τα πάντα. Η μοίρα, ή μάλλον η θέληση των ισχυρών της γης  θέλησαν να χωρίσουν.

Σχεδόν εκατό χρόνια μετά, η Χιλμιγιέ,  που παραδόξως ζει ακόμα, βλέπει κατ’ επανάληψη το ίδιο όνειρο. Τι να σημαίνει; Ποιο χρέος έχει να ξεπληρώσει;

Από μια παραξενιά της μοίρας, η εγγονή της παιδικής της φίλης, της Ελληνίδας  Δόμνας, θα συναντηθεί μαζί της και η Χιλμιγιέ θα μπορέσει να εκπληρώσει αυτό που για σχεδόν εκατό χρόνια επιθυμούσε.

 

“Πρόκειται για ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα που συγκινεί και συναρπάζει. Μέσα από τις αναμνήσεις της γιαγιάς Δόμνας, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σαράντα Εκκλησιές της Ανατολικής Θράκης, η συγγραφέας αναπλάθει με τέχνη την ατμόσφαιρα της ζωής στην αλησμόνητη πατρίδα και με παραστατικό τρόπο μας παρουσιάζει  τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν οι Έλληνες Χριστιανοί από το 1914 και μέχρι τον ξεριζωμό και την εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.”

Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μυθιστόρημα

2η Έκδοση: Μάιος 2022

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Τα διαμάντια της Δόμνας – 2η έκδοση”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35