Σκόρπια Ζωής μου Βιώματα

Κωδικός προϊόντος: 960-88067-9-8 Κατηγορία: Ταυτότητα Προϊόντος: 3104

Περιγραφή

Το περιεχόμενο του παρόντος πονήματος αναφέρεται λεπτομερέστερα σε βιώματα παιδικής ηλικίας στο χώρο της ιδιαίτερης πατρίδας. Είναι το κοινοτικό διαμέρισμα Παλαιομοναστήρου, του Δήμου Γόμφων σήμερα.
Η περιφέρεια Τρικάλων και ο ευρύτερος θεσσαλικός χώρος αποτελεί αντικείμενο ευρύτερων ασχολιών όπως και πολλοί κατά τόπους χώροι της πατρίδας μας που γνώρισα ή έζησα εν καιρώ ως στρατιώτης ή δάσκαλος.
Μέρος μεγάλο της παρούσης εργασίας έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδες: Θεσ/νίκης “Μακεδονία”, “Φωνή της Λέσχης Θεσσαλών” Θεσ/νίκης, στον ημερήσιο τύπο Τρικάλων. Αναφέρομαι ακόμα εκτενέστερα σε σχολεία ή και τάξεις που δούλεψα κατά την 35χρονη υπηρεσία μου στο Δημόσιο.
Σημειώνω ακόμα ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί πόλο έλξης λόγω του ιστορικού της γίγνεσθαι. Θεωρώ άλλωστε αυτή και σαν δεύτερη πατρίδα μου. Για τυχόν παραλείψεις και λάθη ζητώ επιεική κρίση εκ μέρους φίλων αναγνωστών και άλλων αγνώστων που θα τύχει να εγκύψουν στο περιεχόμενο
του παρόντος εντύπου .
Ευχαριστώ θερμώς τη φιλόλογο κ. Αθηνά Τσιρίκα-Χοϊκά για την επιμέλεια του κειμένου και την Ελένη Αλεξίου, τη Σοφία Μπακοπούλου και την Κατερίνα Παπαοικονόμου για τις δακτυλογραφήσεις.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σκόρπια Ζωής μου Βιώματα”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35