Ρόλος Νευρομεταβιβαστικών Αμινοξέων στην Παθοφυσιολογία του Γλαυκώματος Ανοικτής Γωνίας. Διερεύνηση Θεραπευτικής Παρέμβασης με Φαρμακευτική Στοχοποίηση

Κατηγορίες: , Ταυτότητα Προϊόντος: 3278

Περιγραφή

Η πρώιμη ανακάλυψη των ατόμων που κινδυνεύουν να αναπτύξουν γλαύκωμα και η τεκμηριωμένη παρακολούθηση και αντιμετώπιση αποτελεί πεδίο πρόκλησης στη σημερινή έρευνα.

Ιδιαίτερα σημαντικό τύπο γλαυκώματος ανοικτής γωνίας στην Ελλάδα αποτελεί το αποφολιδωτικό γλαύκωμα, η συχνότητα του οποίου είναι από τις υψηλότερες παγκοσμίως. Αναπτύσσεται σε άτομα που παρουσιάζουν σύνδρομο αποφολίδωσης, μια συστηματική διαταραχή της εξωκυττάριας ουσίας. Η αναζήτηση των βιοχημικών μηχανισμών που προκαλούν τη μετάπτωση από το σύνδρομο αποφολίδωσης στο γλαύκωμα και η καλύτερη κατανόηση της βιοπαθολογίας της πάθησης θα βελτιώσει την αντιμετώπιση και πρόγνωση των ασθενών με αποφολίδωση.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ρόλος Νευρομεταβιβαστικών Αμινοξέων στην Παθοφυσιολογία του Γλαυκώματος Ανοικτής Γωνίας. Διερεύνηση Θεραπευτικής Παρέμβασης με Φαρμακευτική Στοχοποίηση”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35