Ρόλος Νευρομεταβιβαστικών Αμινοξέων στην Παθοφυσιολογία του Γλαυκώματος Ανοικτής Γωνίας

Ρόλος Νευρομεταβιβαστικών Αμινοξέων στην Παθοφυσιολογία του Γλαυκώματος Ανοικτής Γωνίας. Διερεύνηση Θεραπευτικής Παρέμβασης με Φαρμακευτική Στοχοποίηση

Κατηγορίες: , Ταυτότητα Προϊόντος: 3278

Λίγα λόγια για το βιβλίο...

Η πρώιμη ανακάλυψη των ατόμων που κινδυνεύουν να αναπτύξουν γλαύκωμα και η τεκμηριωμένη παρακολούθηση και αντιμετώπιση αποτελεί πεδίο πρόκλησης στη σημερινή έρευνα.

Ιδιαίτερα σημαντικό τύπο γλαυκώματος ανοικτής γωνίας στην Ελλάδα αποτελεί το αποφολιδωτικό γλαύκωμα, η συχνότητα του οποίου είναι από τις υψηλότερες παγκοσμίως. Αναπτύσσεται σε άτομα που παρουσιάζουν σύνδρομο αποφολίδωσης, μια συστηματική διαταραχή της εξωκυττάριας ουσίας. Η αναζήτηση των βιοχημικών μηχανισμών που προκαλούν τη μετάπτωση από το σύνδρομο αποφολίδωσης στο γλαύκωμα και η καλύτερη κατανόηση της βιοπαθολογίας της πάθησης θα βελτιώσει την αντιμετώπιση και πρόγνωση των ασθενών με αποφολίδωση.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Ρόλος Νευρομεταβιβαστικών Αμινοξέων στην Παθοφυσιολογία του Γλαυκώματος Ανοικτής Γωνίας. Διερεύνηση Θεραπευτικής Παρέμβασης με Φαρμακευτική Στοχοποίηση”

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35