Μονάδες Eπεξεργασίας Yγρών Aποβλήτων Mικρής Kλίμακας

Κωδικός προϊόντος: 960-89090-1-5 Κατηγορία:
Συγγραφέας: Συλλογικό
Ταυτότητα Προϊόντος: 3712

Περιγραφή

ο Τμήμα χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Μηχανικών χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Τμήμα Τεχνολογιών Αντιρύπανσης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας του ΤΕΕ, η Τοπική ‘Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Μαγνησίας, η ‘Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων ‘Ύδρευσης Αποχέτευσης και η Δημοτική Επιχείρηση ‘Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος περιοχής Βόλου διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα “Μονάδες Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων Μικρής Κλίμακας”. Το συνέδριο διεξήχθη στην Πορταριά Πηλίου στις 8-9 Απριλίου 2006, υπό την αιγίδα του Δήμου Πορταριάς. Ο κύριος σκοπός του συνεδρίου ήταν η παρουσίαση των βέλτιστων τεχνικών επεξεργασίας των υγρών αποβλήτων, που προέρχονται από μικρούς δήμους, κοινότητες, κατοικίες και επιχειρήσεις, λαμβάνοντας υπόψη περιβαλλοντικά, οικονομικά, τεχνικά, αλλά και κοινωνικά κριτήρια.

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου συμπεριλήφθηκαν 61 εισηγήσεις (54 προφορικές και 7 αναρτημένες παρουσιάσεις). Οι κύριοι θεματικοί άξονες του Συνεδρίου περιλαμβάνουν:

Διαχείριση Υδατικών Πόρων -Ποιότητα Νερών (7 Εισηγήσεις)
Αποκεντρωμένα Συστήματα Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων (17 Εισηγήσεις)
Φυσικά Συστήματα Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων (12 Εισηγήσεις)
Επεξεργασία Υγρών Αποβλήτων Μικρών Παραγωγικών Μονάδων (6 Εισηγήσεις)
Τεχνολογίες Αντιρύπανσης (14 Εισηγήσεις)
Χωροθέτηση Μονάδων Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων (3 Εισηγήσεις)
Οικονομικοτεχνικές Παράμετροι (2 Εισηγήσεις)

Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν 200 περίπου συμμετέχοντες, μεταξύ αυτών διακεκριμένοι έλληνες και ξένοι επιστήμονες και ερευνητές, στελέχη επιχειρήσεων (από εταιρείες μελετών, τεχνικές, κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και εταιρείες συμβούλων), που ειδικεύονται σε θέματα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μονάδες Eπεξεργασίας Yγρών Aποβλήτων Mικρής Kλίμακας”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35