Μια ιστορία απ’ τα παλιά

8,48 

Κωδικός προϊόντος: 978-618-5494-12-4 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , Ταυτότητα Προϊόντος: 10789

Περιγραφή

Η Μελίνα είναι καινούργια στην κωμόπολη της Κόνιτσας αλλά και στο σχολείο. Και εδώ ξεκινάνε όλα…

Η παρέα των “νταήδων” γίνεται ο καθημερινός εφιάλτης της, κάνοντας τη ζωή της δύσκολη. Την κοροϊδεύουν, την σπρώχνουν, την απειλούν και κανείς δεν τολμά να τα βάλει μαζί τους. Η Μελίνα φοβάται, αλλά προσπαθεί να γίνει αποδεκτή και να προστατέψει τον εαυτό της με εφόδια την ευγένεια και την καλοσύνη της. Όμως εκείνοι είναι ανένδοτοι. Ώσπου μια μέρα παίρνει την απόφαση να τους αντιμετωπίσει. Η γνωριμία της με τον τετράποδο Μπάλιο θα γίνει η μεγάλη αρχή για ν’ αλλάξουν όλα…

Ένα απολαυστικό βιβλίο που απεικονίζει γλαφυρά την αλλαγή περιβάλλοντος, προβάλλοντας, παράλληλα, τον σχολικό εκφοβισμό, την αγάπη για τα ζώα, τους άρρηκτους δεσμούς που αναπτύσσονται στην οικογένεια. Ένα βιβλίο που θα αποτελέσει εργαλείο στα χέρια τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των γονιών, συμβάλλοντας στην πρόληψη της βίας.

Μια ιστορία για την απέραντη δύναμη της αγάπης.

 


Η «Ιστορία απ’ τα παλιά» με γύρισε πίσω στην εποχή που γνώρισα την Ειρήνη Σταματάκη. Θυμήθηκα το χαμόγελό της. Τα φωτεινά μάτια της. Τη δοτικότητά της. Και πάνω απ’ όλα την ΑΓΑΠΗ που προσέφερε με τον απλό τρόπο. Έτσι ακριβώς είναι και το βιβλίο της γεμάτο ΑΓΑΠΗ και ΦΩΣ. Είναι για ΦΥΛΑΧΤΟ για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Με την αγάπη μου, που ξεκινάει «απ’ τα παλιά».

Κάτια Δανδουλάκη

Αθήνα 19 Ιουλίου 2020

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Σελίδες: 80
Εφηβική Λογοτεχνία

1η Έκδοση: Αύγουστος 2020

Διάσταση 14,8 Χ 21 εκατοστά
Σκληρό καπάκι

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μια ιστορία απ’ τα παλιά”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35