Κωδικός Σπασίμπα – Ντα

4,98 

Κωδικός προϊόντος: 978-960-6865-74-9 Κατηγορία: Ταυτότητα Προϊόντος: 3041

Περιγραφή

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, η συντηρητική έως τότε κοινωνία του Λονδίνου είναι ανάστατη. Διαδηλώσεις, νέα κινήματα, ποδηλατοδρομίες, ενώ σε καθημερινή σχεδόν βάση, επαναστατημένοι νέοι κατακλύζουν τους δρόμους των μεγάλων πόλεων.

Εκείνη την εποχή όμως, είναι σε εξέλιξη μια παγκόσμια κατασκοπευτική δράση στον τομέα της βιομηχανίας, κυρίως μεταξύ μεγάλων χωρών. Αρκετοί μεγαλοβιομήχανοι μάλιστα, γίνονται στόχος. Υποκλοπές, παρακολουθήσεις, απειλές, ακόμη και απαγωγές.

Επηρεασμένος από το όλο κλίμα, ο Λονδρέζος βιομήχανος Έρικ Σέλτερ, θεωρεί ότι κι αυτός μπορεί να είναι ή να γίνει στόχος κατασκόπων, κυρίως τώρα που ετοιμάζεται να βγάλει νέο προϊόν στην αγορά. Ο μπάτλερ του, Πέρι Άντριου, πιστεύει σε αυτές τις θεωρίες και είναι έτοιμος να τον υπερασπιστεί, με οποιοδήποτε κόστος.

Η αγάπη του για το ποτό και οι παρενέργειες αυτού, καθώς κι ένα περίεργο κόκκινο σημειωματάριο της Λίζας, μέλλουσας μνηστής του Έρικ Σέλτερ, τον οδηγούν στο να βγάλει ένα παρακινδυνευμένο συμπέρασμα. Το αφεντικό του κινδυνεύει και αυτός πρέπει να το προστατέψει. Μαζί του συμμαχεί ο Τρέβορ, ο μάγειρας της οικίας Σέλτερ.

Ακολουθούν επιπόλαιες αποφάσεις, άστοχες ενέργειες, λάθη και… γκάφες που φέρνουν πραγματική αναστάτωση στη ζωή του μεγαλοβιομηχάνου. Τελικά τί θα καταφέρουν με την αυτοθυσία τους;

Ο «Κωδικός Σπασίμπα-Ντα» είναι μία κωμωδία παρεξηγήσεων και ανατροπών. Η δύναμη της φιλίας, η ανιδιοτελής αγάπη και τα… γυρίσματα της ζωής, παρουσιάζονται με κλασική θεατρική προσέγγιση. Δεν λείπουν επίσης, οι αναφορές στην πολιτικοκοινωνική κατάστασης της περιόδου, καθώς στις κινηματογραφικές και μουσικές επιρροές.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Σελίδες 94
Θεατρικό έργο

1η Έκδοση: Νοέμβριος 2013

Διάσταση 14,8 Χ 21 εκατοστά

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κωδικός Σπασίμπα – Ντα”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 248272
Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35